Hvem står bag Gekko-engelsk?
Læs her om forfatterne bag Gekko-engelsk for udskolingen.

Anne Marie Thirup Christiansen
Anne Marie Thirup Christiansen er lærer på Bagsværd Skole. Derudover er hun tilknyttet Røde Kors som pædagogisk konsulent. Hun her udviklet undervisningsmateriale for såvel Røde Kors, som Amnesty International og Dansk Flygningehjælp. I Gekko er Anne Marie forfatter til Global Issues-forløbet Beauty World Tour.

 
Charlotte Nielsine Bøcher
Charlotte N. Bøcher er lærer på Baunehøjskolen i Jyllinge og tager også en tørn på Roskilde Ungdomsskole. Charlotte kan godt lide web-værktøjer og står bag de instruktionsvideoer, der ligger til eleverne i Toolbox. Desuden har hun lavet to forløb om New York i samarbejde med eleverne fra Roskilde Ungdomsskole: Graffiti – Art or Vandalism og Skateboarding.

 
Chris Carter
Chris Carter er lærer, forfatter og globetrotter. Han har undervist på Bernadotteskolen, men bor og arbejder nu i Berlin. Chris er medforfatter på det populære grundbogssystem Pit Stop og andre bogtitler, og til Gekko står han bag forløbet Time Capsule.

 
Heidi Kokholm
Heidi Kokholm er lærer på Hjørring Private Realskole og har sammen med sin faste makker, Lene Nielsen, været forfatter til flere titler i den populære Focus on …-serie. Til Gekko har de lavet forløbet 27 Club.

 
Heine Carlsen
Heine Carlsen er uddannet lærer og journalist og er forfatter til en række udgivelser til både tysk og engelsk. Til Gekko står han bag forløbene The Bizarre World of Tim Burton og Fan Fiction.

 
Jette Rosenberg
Jette Rosenberg er tidligere lærer og mangeårig redaktør på Forlag Malling Beck, men arbejder i dag freelance. Jette har mange udgivelser bag sig bade som forfatter og som redaktør. Til Gekko står hun bag hele Grammar.

 
Jætte Jørgensen
Jætte Jørgensen er lærer med mange års erfaring fra mellemtrin og udskoling, senest fra en skole i Fredericia. Jætte er fast forfatter på PS Praktisk Sprog og har lavet flere forløb til Gekko til både mellemtrin og udskoling. Til udskolingen står hun bag forløbene Middle School, USA og Perfect Pitch.

 
Lene Nielsen
Lene Nielsen er lærer på Hirtshals Skole og har sammen med sin faste makker, Heidi Kokholm, været forfatter til flere titler i den populære Focus on …-serie. Til Gekko har de lavet forløbet 27 Club.

 
Lene Vendelbo
Lene Vendelbo er journalist med speciale i undervisningsmateriale om den tredje verden. Hun er tidligere redaktør i Røde Kors, men har nu sit eget kommunikationsbureau. I Gekko er Lene forfatter til Global Issues-forløbet Voices of Africa.

 
Sara Hajslund
Sara Hajslund er lærer på Frederik Barfods Skole på Frederiksberg. Hun har erfaring fra undervisning på alle klassetrin og fra 2 år i Madrid, hvor hun underviste både udskolingsbørn og voksne i engelsk. Sara har lavet flere forløb til Gekko-engelsk, blandt andet Mirror, Mirror on the Wall, Hannah's Holy Communion og Oh! Love.

 
Vil du være forfatter?
Har du en idé til et forløb?
Er du god til at skrive på engelsk?
Så send dit forslag til redaktør for Gekko-engelsk, Sara Barbou des Places - [email protected]

 
Har du kritik?
Er der dele af Gekko-engelsk, som du synes fungerer rigtigt godt - eller som du slet ikke synes fungerer? Send gerne seriøs kritik til redaktør for Gekko-engelsk, Sara Barbou des Places - [email protected]

Oplys navn, skole, og hvilke klassetrin du underviser på med Gekko-engelsk. Hvis der er noget, du synes, vi bør ændre, er det vigtigt, at du uddyber årsagen til din kritik.